Gata! A venit SCADENȚA!

Traian Basescu: Nu il mai girez pe Ponta, a incalcat grav pactul de coabitare si s-a bagat cu bocancii in justitie / E o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general sa faca ceva, dupa condamnarea lui Voiculescu si finalizarea dosarului lui Dragnea / Aveam informatii ca e mare agitatie in interiorul PSD

de Redactia Stiri     HotNews.ro
Joi, 3 octombrie 2013, 10:15 Actualitate | Politic

Ce consecinte are denuntarea pactului de coabitare?

Eu trebuie sa fac o analiza, ce a respectat si ce nu, si sa vad daca are rost sa-l mai mentinem.

Pentru ca el nu e in afara legii, legile ar trebuie sa substituie acest pact, problema e ca el fiind semnat cu presedintele Romaniei, care are o credibilitate construita legata de statul de drept, de respectarea unor politici externe, i-am transferat practic o parte din credibilitatea mea.
Acum va trebui sa analizez, altfel se poate face confuzia ca eu il girez pe Ponta in ce face cu procurorul general. Cred ca nici macar nu au rost declaratiile, dar mesajul pe care il dau e ca nu il mai girez pe Ponta pentru ca a incalcat grav pactul si in mod deosebit s-a bagat cu bocancii in justitie. Multe i-am tolerat, si pe politica externa, si cu nerespectarea angajamentelor pe legea sanatatii, Constitutia.

Dar faptul ca s-a bagat cu bocancii in justitie de dragul lui Dragnea… daca nu are nici o problema du-te dom’ne in fata justitiei. Eu inainte sa dau drumul pentru avizul pe Videanu i-am spus draga Videanu, principiul meu e sa nu ma substituti justitiei. Mi-a spus e o ocazie sa clarific lucrurile in fata judecatorului, va multumesc.

Ei nu inteleg de ce. Cand ai un premier care minte si in tara si in afara, devine singura lui constanta si eticheta. E rau sa ai o tara al carei premier e etichetat ca fiind mincinos. Si eu am stat bine in sondaje pana am anuntat masurile de austeritate. Stai bine in sondaje pana intr-o zi, cand la un moment dat cazi 20%. Eu atunci am cazut peste 20% intr-o zi.

Cand romanii vor fi convinsi ca Ponta minte si face deservicii tarii, s-ar putea sa aiba o mare surpriza si sa-i piara zambetul.

ponta_parlament_jurnalul_ro_30407900

TRAIAN-BASESCU-mediafax-foto-catalina-filip

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.