AVERTISMENT

SE VOR INTAMPLA NISTE LUCRURI URATE (in Romania dar nu numai),
URATE-URATE, mark my words!

Unii STIU asta si nu vor sa spuna ca sa nu ne sperie…
Unii STIU asta si nu vor sa spuna fiindca VOR sa se intample…
Altii SIMT asta si nu vor sa spuna fiindca au mari indoieli…

Gata, deja de aici mi-am atasat in ochii vostri o eticheta… insa va rog sa mai aveti putina rabdare si sa continuati sa cititi, nu o sa scriu f.mult.

Imi DORESC sa ma insel, sa fie doar o fantasma a mintii mele ceea ce OBSERV. Daca va fi asa, totul ok, un nebun care numai el stia ce spunea, imi asum fara teama acest stigmat, iar rasplata mea va fi o viata tihnita la fel ca si voi, sau mai bine zis NORMALA asa cum ne-am obisnuit deja. Oricum, nu va voi cere decat atitudini NORMALE, nimic deplasat, numai ca dupa alte standarde, MULT mai ADEVARATE decat cele dupa care ne ghidam actual, desi extrem de nefericit, vietile.

Deci… revin: SE VOR INTAMPLA NISTE LUCRURI URATE, URATE-URATE. Tot ceea ce vreau de la voi e sa nu va surprinda DACA se intampla, un fel de analiza WORST CASE SCENARIO. Faptul ca nu credem ca se vor intampla nu ne impiedica sa luam masuri pentru un virtual moment CAND si DACA se intampla, sa stim cum sa reactionam… sa stim ce VREM… sa stim ce PUTEM… sa stim si CUM REUSIM.

S-ar putea… sa vedem lucruri de neimaginat in acest moment. Deja se intampla, insa razlet, aparent aleator, fara vreo logica sau morala anume. Ele insa EXISTA si se insinueaza lent in mintile (inclusiv subconstientul) nostru, creandu-ne SENZATIA DE FIRESC, desi ele sunt departe-de-firesc.

[Fizica ne spune (despre starea departe-de-echilibru) ca este o necesitate a functionarii unor sisteme (mai ales cele VII), aceasta polarizare aduce EFICIENTA]

Sa nu divagam, vreau doar sa va “scutur” un pic din amorteala existentiala care ne-a cuprins pe toti si care risca sa ne coste pretul SUPREM (n-o sa va spun eu care-i ala, va las sa “ghiciti” voi, fiecare).

Mai aveti timp (inca), timp sa faceti… ce aveti de facut.

Insa a venit VREMEA sa renuntati la PASIVITATE. Sau puteti s-o pastrati, veti vedea ca va renunta ea la voi. Daca va aduceti aminte Marin Preda… zicea acolo ca exista vremuri cand “timpul avea rabdare cu noi” (viata banala, tihnita) si altele cand “timpul nu mai avea rabdare” (razboiul). Este si asta o PERCEPTIE a ISTORIEI.

Viata e complexa… numai prin DIVERSITATEA ei, care ne depaseste cu mult capacitatea de intelegere, insa ESENTA ei e f.f.f.extrem-de.f.simpla, ca sa ma exprim asa.

Iezechiel

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14 15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48 

Capitolul 14

12. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
13. “Fiul omului, dacă vreo ţară ar păcătui înaintea Mea, abătându-se în chip nelegiuit de la Mine, şi Eu aş întinde mâna Mea asupra ei, aş zdrobi în ea tot spicul de grâu şi aş trimite asupra ei foametea şi aş începe să pierd în ea pe oameni şi dobitoace;
14. Dacă s-ar afla acolo cei trei bărbaţi: Noe, Daniel şi Iov, apoi aceştia, prin dreptatea lor, şi-ar scăpa numai viaţa lor, zice Domnul Dumnezeu.
15. Sau dacă aş trimite asupra acestui pământ fiare rele, care l-ar văduvi de popor, şi dacă ţel din pricina fiarelor ar ajunge pustiu şi de nestrăbătut,
16. Atunci aceşti trei bărbaţi, aflându-se în el, precum este de adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul, tot aşa este de adevărat că ei n-ar scăpa nici pe fii, nici pe fiice, ci numai ei singuri ar scăpa, iar ţara ar ajunge pustie.
17. Sau dacă aş aduce în ţara aceasta sabie şi aş zice: “Sabie, străbate ţara” şi aş începe a pierde acolo pe oameni şi animale,
18. Atunci aceşti trei bărbaţi, aflându-se în ea, precum este adevărat că Eu sunt viu, tot aşa este de adevărat, zice Domnul, că ei n-ar scăpa nici pe fii, nici pe fiice, ci numai ei singuri ar scăpa.
19. Sau dacă Eu aş trimite ciuma în ţara aceasta şi aş revărsa asupra ei urgia Mea în vărsare de sânge, ca să pierd din ea şi pe oameni şi pe animale,
20. Apoi Noe, Daniel şi Iov, aflându-se în ea, precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul, tot aşa este de adevărat că n-ar scăpa nici fii, nici fiice; prin dreptatea lor ei şi-ar scăpa numai viaţa lor”.
21. Că aşa zice Domnul Dumnezeu: “Chiar de aş trimite aceste patru pedepse grozave ale Mele: sabia, foametea, fiarele sălbatice şi ciuma împotriva Ierusalimului, ca să stârpesc din el oamenii şi dobitoacele,
22. Şi atunci va rămâne în ei o rămăşiţă de fii şi fiice, care vor fi scoşi de acolo. Iată ei vor veni la voi şi voi veţi vedea purtarea lor şi faptele lor şi vă veţi mângâia de nenorocirea pe care Eu am adus-o asupra Ierusalimului şi de toate câte am adus asupra lui.
23. Ei vă vor mângâia, când veţi vedea purtarea lor şi faptele lor, şi veţi cunoaşte că nu în zadar am făcut Eu toate câte am făcut în el”, zice Domnul Dumnezeu.

Războiul geofizic – realitate sau fabulaţie?

Punctul de plecare: Libertatea 12 Martie 2010  |  Articol semnat de Sorin Golea

“La universitatea din oraşul austriac Innsbruck a izbucnit o polemică ştiinţifică, după ce politologul Claudia von Werlhof a avansat intr-un interviu teza conform căreia cutremurul din Haiti ar fi fost provocat artificial de către americani, afirmaţiile ei creand un uriaş scandal. Conducerea universităţii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof că vorbeşte ce nu trebuie. Libertatea vă prezintă câteva date importante despre aceste arme geofizice, aşa cum sunt ele cunoscute în mediile militare şi de apărare civilă din România.”

Apoi continutul unui mail primit recent (ramane de verificat):

Antene ciudate in Romania

Pe litoralul Mării Negre, langă plaja Corbu, a fost montat un sistem ciudat de antene care, conform unor teorii vehiculate pe Internet, ar reprezenta un tip de armă care poate modifica clima, poate genera seisme in scopuri militare sau poate bruia de la distanţă psihicul uman. Libertatea vă prezintă azi, în premieră, imaginea noului complex de antene, despre care se presupune că e o armă geofizică.

Ansamblul ciudat de antene militare de la Corbu, judeţul Constanţa, nu seamănă cu nimic din ceea ce a folosit armata română până acum. Terenul unde a fost amplasată, recent, instalaţia se află în vecinătatea poligonului militar Capul Midia. E un sistem format din aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri. În apropiere sunt câteva containere militare – adică centrul de comandă al instalaţiei. Acest complex este amplasat în vecinătatea celebrei plaje sălbatice de la Corbu.

Conform informaţiilor apărute pe internet sub titlul “Antenele din Dobrogea sunt capabile de atacuri psihotronice”, această instalaţie ar fi o armă geofizică. Din câte se ştie, în lume există patru ţări care dispun de asemenea arme: Statele Unite, Rusia, China şi Norvegia. România ar fi a cincea… Cea mai mediatizată armă geofizică este instalaţia americană denumită HAARP, din Gakona, în Alaska, care a născut mai multe dispute internaţionale, majoritatea din partea Rusiei, dar nu numai…

Conform informaţiilor vehiculate pe internet în luna august, instalaţia românească are rostul de a le face, oarecum, în ciudă ruşilor. Din păcate, deşi Libertatea a solicitat încă de acum o lună un răspuns oficial despre această instalaţie, Ministerul Apărării nu a comentat în nici un fel existenţa acesteia.

Scandalul de la Moscova s-a declanşat după ce s-a aflat de antene

Contextul în care a apărut, în luna august, ştirea despre antenele de la Corbu e demn de remarcat:

•6 august 2010 – Pe internet a început să circule informaţia despre antenele de tip HAARP instalate în Dobrogea

•16 august 2010 – Diplomatul român Gabriel Grecu a fost arestat, cu mult tam-tam, la Moscova, sub acuzaţia de spionaj

•18 august 2010 – Un diplomat rus a fost expulzat din România, caz care a făcut şi el vâlvă în presă.

Poate produce şi uragane

HAARP, instalaţia americană din Gakona, Alaska, e un sistem complex care poate provoca schimbarea vremii, poate produce catastrofe naturale, ploi torenţiale, cutremure, inundaţii şi uragane. Oamenii de ştiinţă au subliniat însă că, la nivel global, aceste intervenţii pot scăpa de sub control şi pot cauza nenorociri chiar împotriva celor care le folosesc. De exemplu, produci ploaie în Filipine şi te trezeşti cu uragan în Caucaz.

S-a bănuit că seismul din Haiti a fost artificial

În martie, politologul Claudia von Werlhof (foto), de la Universitatea din Innsbruk, Austria, a avansat teza conform căreia seismul de 7,3 grade pe scara Richter din Haiti , din ianuarie, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 230.000 de oameni, iar alţi 300.000 au fost răniţi, ar fi fost provocat artificial de către americani, prin instalaţia HAARP. Afirmaţiile ei au creat un uriaş scandal internaţional, iar conducerea universităţii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof că vorbeşte ce nu trebuie şi aduce prejudicii instituţiei.

PĂREREA SPECIALISTULUI: «Nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie»

“Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou, care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcţiune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene”, ne-a spus general dr. Emil Străinu, doctor în domeniul armelor geofizice.

Radiatiile Hartmann

Dintre sursele de semnal cunoscute, fac exceptie radiatiile Hartmann, care nu au consistenta materiala. Radiatiile Hartmann au fost descoperite in 1942 de catre fizicanul german Josef Hartmann, in mod intamplator, in cadrul unor experimente fara nici o legatura cu acest subiect. Hartmann a observat ca animalele (cobaii) pe care le avea in laborator se grupau in custile lor, in anumite locuri, dupa care se indepartau si ocoleau locurile respective.

S-au facut cercetari si s-a ajuns la concluzia ca de la o adancime de cca. 80 km fata de scoarta Pamantului are loc o emisie sub forma de perdele de radiatie care se intersecteaza perpendicular si care in sectiune cu suprafata Pamantului alcatuiesc o retea de benzi de radiatie Hartmann, organizata dupa modelul meridianelor si paralelelor globului terestru.

Benzile de radiatie Hartmann sunt perpendiculare intre ele si sunt orientate pe directiile Nord-Sud si Est-Vest.

O banda de radiatie este delimitata de 2 limite de banda si de distanta cuprinsa intre aceste limite (latimea benzilor Hartmann). Intre 2 benzi de radiatie Hartmann orientate pe aceeasi directie avem un interval i. Intre 2 benzi N-S avem un interval E-V si viceversa.

S-a constatat ca benzile E-V sunt putin mai late decat cele N-S, deasemenea ca intervalele E-V sunt putin mai mari decat cele N-S.

La intersectia dintre 2 benzi se afla asa-numitul “punct critic”, sau nodul de radiatie Hartmann.

S-a mai constatat ca, in timp, dimensiunea benzilor si a intervalelor de radiatie Hartmann se modifica. Acestea prezinta o tendinta descrescatoare fundamentala de-a lungul anilor.
In afara de variatia fundamentala, radiata Hartmann prezinta si niste variatii momentane: inaintea, in timpul si dupa un cutremur. In preajma evenimentelor seismice, benzile Hartmann si intervalele dintre ele se micsoreaza drastic si se observa o deplasare a intregii retele(Pe directia S-E in cazul cutremurelor cu epicentrul in Vrancea). Adica benzile Hartmann “fug” de epicentrul cutremurului). Inaintea cutremurelor sau in timpul lor, latimile de banda N-S se duc spre 3-4 cm, cele E-V spre 4-5 cm, iar intervalele sunt pe la 10-11 cm. Nu se stie de ce.

Perdelele de radiatie Hartmann pornesc spre scoarta terestra sub un unghi de maxim 7A°.

In preajma activitatilor seismice, se creeaza tensiuni sub punctul de emergenta al perdelelor Hartmann, fapt care impinge acest nivel de emisie catre suprafata scoartei. Asemenea variatii se observa si in preajma miscarilor tectonice ample dar lente (orogeneza muntilor, etc).

In locul unde perdelele Hartmann se intersecteaza in atmosfera terestra, caracterul lor geonociv este nul. La acel nivel, vom gasi o zona “curata” dpdv inforenergetic. Aceasta intersectare (datorata unghiului de 7 grade) se intampla la pe verticala de nenumarate ori ( 32/sin70 = 262 cm intre zonele curate ie ; 7/sin70 = 57 cm inaltimea unei astfel de zone curate ie ) si este variabila. Daca ne nimerim in o asemenea zona cand vrem sa masuram benzile Hartmann, vom avea probleme cu “prinderea” lor. Variabilitatea descrescatoare a radiatiilor Hartmann are o ciclicitate de cca. 140A±8 ani.

In punctele critice se gasesc inforenergii cu pana la de 7-9 ori mai nocive decat banda propriu-zisa. In afara de nod, cea mai nociva este limita de banda.

S-a observat ca anumite animale se aseaza deliberat in aceste puncte, dupa care fug rapid. In general sunt animale nocturne (pisica).

Vibratia SST geonocive este grosiera si dezarmoizeaza vibratiile inalte: scade complexitatea algoritmica si afecteaza sistemele vii. Cu cat fiinta este mai evoluata si are vibratii mai inalte , cu atat este mai puternic afectata .

Radiatiile Hartmann si efectul lor nociv sunt anihilate de o cuvertura de apa mai groasa de 15 m.

Aplicabilitate: Se pot selectiona soiuri rezistente din anumite culturi pentru zone afectate de un anume tip de SST, schimbarea amplasamentului adaposturilor de animale daca acestea incep sa aiba un randament scazut (pui slabi, lapte putin etc.), amplasarea optima a locuintelor sau a anumitor obiective.

SE INTAMPLA IN PREZENT IN ROMANIA

(Inca) Două cutremure au zguduit azi noapte România – Antena 3

RTV – România, în zona ROŞIE a ţărilor din Europa unde este POSIBIL să se producă un cutremur PUTERNIC

Adevarul – De ce zona Vrancea produce 90% din cutremurele ţării? Istoria celei mai „zguduite“ regiuni din România

vineri, 25 octombrie 2013

AVERTISMENT: Roi de cutremure inexplicabile în România, Israel şi Ucraina

Începând cu luna septembrie, România a fost lovită de un “roi” de seisme care nu se mai termină şi pentru care ori nu există explicaţie ştiinţifică, ori explicaţiile sunt înfricoşătoare. Evenimentele tectonice din ţara noastră sunt însoţite de alte cutremure ciudate, în Israel şi Ucraina.

Satul Izvoarele din judeţul Galaţi a fost lovit în septembrie de un roi de cutremure de suprafaţă, însoţite de zgomote ciudate, care nu se mai termină şi pe care specialiştii români nu au putut să le explice şi de aceea au promis să apeleze la seismologi japonezi şi chilieni. De asemenea, începând cu 6 octombrie, zona seismică Vrancea s-a trezit la viaţă printr-o mişcare tecton i c ă de 5,5 grade, urmată de replici aproape zilnice. Ieri, de pildă, a fost înregistrat un cutremur de 3,8 grade Richter.

Cutremur de 7,2 grade anul acesta

Menţionăm că seismologul Vasile Purcaru a avertizat că în România trebuie să ne aşteptăm la “un cutremur de 7,2 grade până la finele anului 2013”, iar astfel de evenimente seismice multiple, cu epicentre uşor diferite, produse la intervale relativ scurte de timp şi cu magnitudini care nu diferă cu mai mult de 1 grad pe scara Richter, formează grupări de cutremure numite dubleţi sau tripleţi şi apar înaintea unor seisme majore, cum au fost cele din 1940 şi 1977.

Premierul Israelului a cerut pregătirea pentru un seism mare

Tot ieri, în Israel s-a produs un seism de 3,3 grade Richter, acesta fiind al cincilea care a avut loc în această ţară în ultimele şapte zile. Seismologii israelieni au recunoscut că nu au explicaţie pentru acest roi de cutremure. Luni, premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat deja măsuri suplimentare pentru pregătirea populaţiei în caz de catastrofă.

Seismologii ucraineni se aşteaptă la dezastru în Crimeea

În ultimele două săptămâni, Ucraina a fost zguduită de un roi de mişcări telurice cu magnitudini între 3,6 şi 6 grade Richter, care, susţin seismologii, prevestesc un mare cutremur. “Studiile noastre arată că Ucraina va deveni victima unui adevărat dezastru. Este posibil ca un astfel de cutremur să se producă în câteva luni, cel mai probabil în Crimeea”, a declarat şeful Centrului internaţional de securitate seismologică din Crimeea, Nikolai Georgiev.

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.