Dubla personalitate Andrei Gheorghe (2008)

“Salutare Natiune! Fiul tau Andrei a plecat dintre noi, a plecat asa cum a venit, ca o explozie care nu stie sa ceara voie la nimic. Fiul tau Andrei a fost si fiu rispitor si cel mai blajin crestin. Fiul tau nu s-a temut sa fie liber, sa spuna ce crede, sa traiasca cum crede. Si-a iubit copiii, familia, si femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa si online-ul, filmele si toate manifestarile culturale inteligente. Iubea si stiinta sau poate mai degraba o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scapat neiubit de Andrei. Si da, stia sa certe pe masura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel pana la tine, Natiune. Certa somand o schimbare, nu-i facea placere, spera ca ceilalti sa inteleaga, sa evolueze, sa creasca, chiar si impotriva dorintei sau putintei lor. Asa era el, Natiune, fiul tau Andrei, iubitul meu barbat, minunatul lor tata, si senzationalul vostru coleg mai mare, dar nu atat de mare incat sa fi trebuit sa plece… Statea prost cu rabdarea, s-a grabit….”

Vă puteți lua rămas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie și Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev nr 2, Sector 1, București.

Dubla personalitate (2008) pe www.220.ro – Andrei Gheorghe – Exceptional (dureaza 6-7 min) – link

Update trist: Andrei Gheorghe, un adevărat OM și prieten, a trecut la cele veșnice luni, 19 martie 2018. Avea 56 ani. Suferise mai multe infarcturi miocardice, iar acest ultim i-a fost fatal.

Dumnezeu să-l odihnească!

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.