Mintea românului de pe urmă

Am cam incetat sa mai tratez subiecte politice, de cand am simtit pe pielea mea cat de periculos poate fi (credeati ca traim in LIBERTATE? va inselati) mai ales atunci cand lumea chiar te citeste… insa aici sunt cateva intrebari-mister (asa-zis, eu m-am cam convins) bune. Multumim de articol.

feher

Toată lumea înțelege ce eu nu înțeleg: cine e în spatele lui Băsescu, de ce nu pleacă Ponta nici să vrea, cum e cu americanii și petrolul, DNA-ul și serviciile care se bat, se pălesc ca zeii în legendele Olimpului, cu fulgere și tunete și munți sfârtecați și-n oceane înecați. Toată lumea știe să descurce ițele în care e-nodată țărișoara.
Nemții vor federalizarea, americanii exploatarea, rușii ocuparea, Mihalache face, Iohannis tace, Ponta se preface. Se știe.
Taximetristul scoate de sub mustața evazată o poveste cu nașul lui care lucrează la guvern și știe foarte bine el, finul, știe de la nașul cum se acordă contractele și cum se iau bani și se fură de se stinge și uite în Cluj, ar fi putut să aibă tramvai până la Apahida dar nu s-a vrut, nu s-a vrut că nu ieșeau bani dar noroc că Uniunea Europeană i-a zis lui Boculeț: măi…

View original post 328 more words

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.