Clanul “Sportivilor”

Într-o mişcare total neaşteptată, Clanul Sportivilor a încercat să îşi spele reputaţia, grav afectată după seria de scandaluri, de arestări şi de acuzaţii penale suferite. „Tot ce s-a scris despre noi este minciuni, începînd de la titluri. Nouă nici măcar nu ne place sportul, sîntem sedentari, supraponderali, tahicardici, cu colesterol ridicat, cu transaminazele date peste cap, fumători grei, consumatori de cannabis şi de alte substanţe, băutori devotaţi de bere, vin, ţuică, whiskey, coniac, amatori de porc, slănină, mici, kaiser, şorici, răcituri, fleici, stufat de oaie, cotlet de berbecuţ tras prin seu şi aşa mai departe”, se arată într-un comunicat al auto-intitulatului Birou de presă al „Clanului pe nedrept numit al Sportivilor”. Comunicatul este însoţit de materiale video şi foto de natură să confirme spusele Biroului de presă.

„Cum ar putea cineva cu problemele noastre de sănătate să se ocupe cu rachetăria şi cu recuperările? Pentru ai noştri, este o performanţă să urce scările fără aparatul de respirat”, se mai susţine în documentul citat.

„Ai noştri sînt educaţi de mititei să evite orice formă de efort, pentru că ei este os de domni şi nu trebuie ca să mişcă nici măcar un pai. Tocmai pentru ca să nu fie ispitiţi vreodată să munceşte, ca gagiii, îi îndopăm de mici ca pe curcani, şi astfel ei sînt supraponderali precoci, care abia dacă se mai încumetă să bată din pleoape – ce să mai zic de alergare şi de căţărare sau de luptă”, arată comunicatul de presă.

„În plus, nouă spiritul de competiţie ni se pare extrem de vulgar şi de degradant, deci nu am putea să participăm în vreo competiţie sportivă. Vă garantăm, şi pe această cale, că membrii clanului nostru sînt preocupaţi de haiku, de teatru Kabuki, de balet clasic, de Ikebana şi de studiul filosofiei antice”, menţionează Biroul de presă.

„Din aceste motive, orice referire la clanul nostru trebuie să respecte formula „Clanul Intelectualilor” sau „Clanul Samurailor”, oricare vă convine dumneavoastră”, mai subliniază documentul. În caz contrar, Clanul va riposta nemilos cu mai multe serii de editoriale, scrisori deschise, pamflete, diatribe şi apoftegme etereale la adresa ignoranţilor semnatari de articole.

Advertisements

1 Comment

Comments are closed.